Kurs

Vi tilbyr ulike kurs så du kan få veiledning og progresjon på de områdene du ønsker og har behov for. Send oss en mail for en uforpliktende prat, eller for å høre om hvilke kurs som kan være passe for deg!

DSCF8737 (1).jpg

Play Intro

Introkurs er nå obligatorisk for å trene hos oss og er for deg som er ny og ønsker å få en god innføring i CrossFit!

Her lærer du alle de grunnleggende øvelsene innen treningsformen CrossFit, blant annet baseøvelser innen gymnastikk, styrke og vektløfting, med et fokus på bevegelsesstandarder og sikkerhet. Etter to timer med introkurs vil du føle deg godt forberedt til å delta på gruppetimer eller trene CrossFit på egenhånd, og ikke minst ha enda bedre oversikt over alle nye øvelser ord og uttrykk!

Våre introkurs er også en fantastisk mulighet for å bli bedre kjent med våre coacher og vårt treningsmiljø.

Det er kun plass til 5 personer på hvert kurs så vær tidlig ute med påmelding så du får sikret din plass!

Play Weightlifting

Olympic Weightlifting 

Har du lyst til å lære snatch, clean, og jerk og alle variasjonen av disse løftene som vi kommer til å bruker på våre timer fremover? Da er dette kurset for deg! Gjennom fem uker med kurs danner vi et solid fundament for alle løftene og bygger god grunnstyrke som gjør at du er mer enn klar til å takle alle utfordringer som dagens WOD bringer! Bli med, lær noe nytt og bli en enda råere og sterkere versjon av deg selv!

6942cc59bdf0500b086b5dd31996715a3564ae0b1e2a379e57e6f7a0d2aa7ee0.jpg

Play Gymnastics

Er du helt ny til gymnastics of funksjonell trening? Gymnastics øvelser som handstand pushups, hanstandwalk, toes to bar, kipping pull ups, og muscle ups er standardøvelser innen funksjonell trening og nå har du muligheten til å få en god introduksjon til disse! Gymnastics kurset passer for deg som er helt ny til denne type trening og som ønsker å bygge god grunnstyrke og teknikk. Dette nybegynner kurset er garantert til å få deg sterkere og forbereder deg godt til å takle nye treningsutfordringer!