top of page

Klinikk Gamlebyen

"Livet er for kort til å ha det vondt"

Vi hjelper deg med muskel og leddsmerter. Her kombineres det beste mellom manuell behandling og opptrening!

Klinikk Gamlebyen holder til inne i Crossfit Gamlebyens lokaler på Borggata 7. Her jobber vår leg. Naprapat  Helle Swanberg som kombinerer det beste av behandling og opptrening.

 

På vår klinikk hjelper er vi spesialisert mot deg som trener og hjelper mot vanlige muskel og leddsmerter som kommer på eller utenfor trening. Eksempler på dette er skuldersmerter, stiv nakke, ryggsmerter, langvarige smerter, bevegelsesfrykt, løperkne og benhinnebetennelse.

IMG_20211210_123352_951 (1).webp

Les mer om Helle

Hva gjør en naprapat?

En naprapat behandler muskel- og leddplager, både akutt og kronisk. Gjennom en ortopedisk undersøkelse, og med utgangspunkt i pasientens anamnese (pasientens historie), skaper naprapaten en behandlingsplan for smertelindring, opptrening og reduserer risken for ny skade eller de mest vanlige muskel og leddsmertene, med mål om en sterk og smertefri kropp.

Første behandling varer i 50 minutter. Behandlingen går ut på å minske smerten, for å så lære kroppen din et nytt og sterkere bevegelsesmønster.

Vi behandler

Muskel og leddsmerter

Rehabilitering av skader

Smerte i nakke/rygg

Skuldersmerter

Smerte under trening

Langvarig smerte

Helseforsikring

Visste du at de fleste forsikringsselskapene dekker behandling hos naprapat? Undersøk din helseforsikring eller ta kontakt med vår naprapat. Klinikk Gamlebyen samarbeider med de fleste forsikringsselskaper, nedenfor finner du noen av dem. Du trenger ingen henvisning.

Skjermbilde 2021-08-10 kl. 06.12.05.png
bottom of page