top of page

Kurs på CrossFit Gamlebyen

Føl deg bra. Beveg deg bra. Se bra ut. Ta Tak!

100% penger tilbake-garanti

*Vi har hatt en stor pågang av søknader, så sørg for å søke raskt for å sikre deg en plass i vårt fellesskap

Våre kurs er laget for å bevege, utfordre og inspirere deg. Vi bruker funksjonelle bevegelser for å bygge alt fra styrke til hurtighet og smidighet.

 

Kursene er rettet mot de som er nye i fitness eller ønsker å ta basisnivået til nye høyder.

Bli med i et fellesskap av mennesker som er ivrige etter å leve godt. Kursene våre viser deg hvordan du trener, og fellesskapet vårt vil få deg til å bli forelsket.

Dag Kurs

Ta Tak Kurs

2.299kr 

6 uker

2 x 45 min/uke

DSCF8737 (1).jpg

Vårt dagtid Ta Tak-kurs er designet for å bevege, utfordre og inspirere deg. Vi bruker funksjonelle bevegelser for å bygge styrke, hurtighet og smidighet. Kursene er rettet mot nybegynnere og de som ønsker å ta basisnivået til nye høyder. Du vil lære grunnleggende teknikker, forbedre mobiliteten, bygge selvtillit og forstå forholdet mellom trening og ernæring. Bli med i vårt dagtid fellesskap og se forskjellen CrossFit kan gjøre i livet ditt!

Ta Tak Kurs

2.999kr 

6 uker

2 x 60 min/uke

ANDREA_KATARINA_NOCCO-36.jpg

Vårt standard CrossFit-kurs tilbys på morgenen og kvelden. Det er designet for å bevege, utfordre og inspirere deg. Vi bruker funksjonelle bevegelser for å bygge styrke, hurtighet og smidighet. Kursene er rettet mot nybegynnere og de som ønsker å ta basisnivået til nye høyder. Du vil lære grunnleggende teknikker, forbedre mobiliteten, bygge selvtillit og forstå forholdet mellom trening og ernæring. Bli med i vårt morgen eller kveldsfellesskap og se forskjellen CrossFit kan gjøre i livet ditt!

Veg Kurs

Alt du kan ønske deg av et kurs

Hva som inngår
  • Lære hvordan trene muskelgrupper og deresfunksjoner

  • En klar treningsrutine

  • Bygg selvtillit til å presse deg selv

  • Forstå hvordan du kan forbedre mobiliteten

  • Verdien av funksjonell kondisjon og en sterk kropp

  • Forholdet mellom trening og ernæring

  • Hvordan nyte reisen

Video med lyd

Les hva våre medlemmer har å si

_DSC5315.jpg

Å ta kontroll over helsen og treningen din handler om mer enn bare å trene. Det handler om å få tid til deg selv, bygge et fellesskap rundt målene dine og velge det riktige miljøet for å hjelpe deg med å komme dit.

Kaia.JPG
Kaia

Grunnen til jeg liker CrossFit Gamlebyen så godt er samholdet, at det er så inkluderende miljø og fine folk!

"

Øystein.JPG
Øystein

Jeg oppdaget denne treningsformen for 7 år siden - en morsom og utrolig effektiv treningsform. Jeg liker den store variasjonen, og at øktene ikke er så lange, og de dyktige coachene. Liker godt den positive viben i boxen, og alt det sosiale som følger med - har fått flere nye venner og mange gode bekjentskaper gjennom disse årene. Stor bonus: korsryggproblemene jeg sleit med før, er borte!

"

Katharina.jpg
Katharina

Gamlebyen har jo blitt mitt tredje hjem, og det skyldes nok i stor grad menneskene og miljøet her. Det å komme til en boks med så mange gledesspredere, som inkluderer og byr på seg selv gjør at jeg stortrives i treningshverdagen. Alle bekymringer fordufter i det jeg løper opp den røde løperen og setter i gang en økt på gamlebyen 😍

"

Vi garanterer din tilfredshet

100% pengene tilbake-garanti

Hvis du ikke er fornøyd med kurset, kan du få 100 % av pengene tilbake – uten spørsmål.

Vi er så sikre på våre trenere, fasiliteter og metodikk at vi tilbyr denne garantien.

Det eneste vi ber om tilbake er at du forplikter deg til kurset for din egen skyld og for de i samfunnet vårt. La oss vokse sammen!

Hva gjør våre kurs annerledes?

Let's PLAY

Vi vet at du har valg når det gjelder å ta kontroll over treningen din. Det er tonnevis av alternativer der ute. Vi vil at du skal vite at vi tilbyr noe annerledes: vi bryr oss om resultater og reisen.

Ta Tak Kurs er designet av eksperter som har vært i bransjen i årevis. Vi tror på å tilby et morsomt, inkluderende og støttende miljø for både folk som er nybegynnere i trening og erfarne treningsrotter.

Vi gir ikke bare en utmerket treningsøkt; vi tilbyr også veiledning om hvordan du kan endre tankegangen din slik at du føler deg trygg på kroppen din, uansett hvor du er på reisen.

DSCF8737 (1).jpg

La oss sammen utfordre grensene dine og se hva kroppen din er i stand til å oppnå.

Vannlig Spørsmål

Hva er kursene våre?

Våre kurs er laget for å bevege, utfordre og inspirere deg. Vi bruker funksjonelle bevegelser for å bygge alt fra styrke til hurtighet og smidighet.

Hvem er kursene rettet mot?

Kursene er rettet mot de som er nye i fitness eller ønsker å ta basisnivået til nye høyder.

Hva inngår i kursene?

Lære hvordan trene muskelgrupper og deresfunksjoner, en klar treningsrutine, bygg selvtillit til å presse deg selv, forstå hvordan du kan forbedre mobiliteten, verdien av funksjonell kondisjon og en sterk kropp, forholdet mellom trening og ernæring, hvordan nyte reisen.

Hva er fordelene ved å delta i kursene?

Du vil lære hvordan du trener, bygge selvtillit, forbedre mobiliteten, få en bedre forståelse av funksjonell kondisjon og en sterk kropp, forstå forholdet mellom trening og ernæring, og nyte reisen til å bli en bedre versjon av deg selv.

Hva slags utstyr trenger jeg for å delta i kursene?

Alt nødvendig utstyr er tilgjengelig på vårt treningssenter.

Kan jeg prøve før jeg melder meg på?

Ja, vi tilbyr gratis prøvetime for alle nye medlemmer. Du kan trykk knappen på top av nettsiden for å bestille.

Tilbyr dere personlig trening?

Ja, vi tilbyr personlig trening i tillegg til gruppetimer og kurs.

Er det spesielle tidspunkter for kursene?

Vi tilbyr et bredt spekter av kurstider gjennom uken for å tilpasse ulike tidsplaner. Meld deg på å se hva er tilgjengelig i dag!

bottom of page