top of page

Klinikk Gamlebyen

"Livet er for kort til å ha det vondt"

Naprapat Henrik

Henrik er utdannet naprapat fra Naprapathögskolan i Stockholm, og utdannet personlig trener fra National Personal Trainer Institute i Florida. Henrik diagnostiserer, behandler og forebygger muskel- og leddplager og kombinerer det beste innen behandling og trening for å hjelpe deg på veien til en sterk og smertefri kropp.

Henrik jobber aktivt for at pasienter skal bli bedre og føle seg sterkere mens han legger stor vekt på en helhetlig forståelse av helse, velvære, skader og problemer. Målet med dette er at hans pasienter føler seg godt utdannet og bedre forstår sin kropp og skader.

Henrik ønsker å bidra til at du kan bli den beste versjonen av deg selv ved å utfordre og støtte deg slik at du når dine treningsmål. Henrik er spesielt interessert i gymnastics og kroppskontroll og konkurrerer selv aktivt i CrossFit. Han er privatpraktiserende naprapat og tar imot pasienter med og uten henvisning og helseforsikring.

6510AD3F-34A8-4FBB-9996-EDB8597B0959.jpeg

Hva gjør en naprapat?

En naprapat behandler muskel- og leddplager, både akutt og kronisk. Gjennom en ortopedisk undersøkelse, og med utgangspunkt i pasientens anamnese (pasientens historie), skaper naprapaten en behandlingsplan for smertelindring, opptrening og reduserer risken for ny skade eller de mest vanlige muskel og leddsmertene, med mål om en sterk og smertefri kropp.

Første behandling varer i 50 minutter. Behandlingen går ut på å minske smerten, for å så lære kroppen din et nytt og sterkere bevegelsesmønster.

Vi behandler

Muskel og leddsmerter

Rehabilitering av skader

Smerte i nakke/rygg

Skuldersmerter

Smerte under trening

Langvarig smerte

Helseforsikring

Visste du at de fleste forsikringsselskapene dekker behandling hos naprapat? Undersøk din helseforsikring eller ta kontakt med vår naprapat. Klinikk Gamlebyen samarbeider med de fleste forsikringsselskaper, nedenfor finner du noen av dem. Du trenger ingen henvisning.

Skjermbilde 2021-08-10 kl. 06.12.05.png
bottom of page