top of page

Gruppetrening

Vi tilbyr en rekke ulike gruppetimer og her kan du lære mer om disse! Her kan du også lære om hva CrossFit faktisk er. Glem ikke at du alltid kan ta kontakt med oss dersom du har spørsmål, eller om du rett og slett bare ønsker litt mer informasjon

Hva er CrossFit?
CrossFit er konstant varierte funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Alle CrossFit-økter er basert på funksjonelle bevegelser med de beste aspektene fra grener slik som gymnastikk, olympisk vektløfting, løping, roing, styrketrening m.m. Det er alltid mye variasjon i treningen, og ingen treningsdager ser like ut.

CrossFit Gamlebyen_gruppetime.jpg

PLAY CrossFit WOD

Timene som heter Play CrossFit følger prinsippene for CrossFit som treningsform hvor vi bruker Mayhem Affiliate programmering for våre timer. Programmeringen er tilpasset vår box, våre medlemmer og vårt utstyr slik at medlemmer får best mulig utbytte av en treningstime. I løpet av året vil det være ulike sykluser med forskjellige fokusområder. Det kan for eks i en periode være fokus på å bli sterkere i olympiske løft, og i en annen syklus er det fokus på å forbedre gymnastikk, osv.

PLAY Metcon

Metcon-timene foregår i kjelleren på boxen vår og er ofte lengre, og mindre tekniske økter enn på våre vanlige CrossFit-timer. Øktene varer stort sett i 30-40 minutter og inneholder ofte kroppsvekt, kondisjonsapparater og lettere vekter. Perfekt for deg som ønsker lange kondisjonsøkter, for deg som liker å starte dagen med en svetteøkt, eller for deg som er ny til CrossFit.

PLAY Strength 

Play Strength tar utgangspunkt i ren styrketrening med fokus på å bli sterkere i baseøvelsene markløft, knebøy og benkpress, samt press-bevegelser over hodet og egenvekt øvelser som for eks pull ups. Disse timene er perfekte for deg som ønsker å bygge opp det fundamentale grunnlaget ditt, er ny til trening og ønsker å lære teknikk, eller forbedre din personlige rekord i øvelsene og liker gruppetime-konseptet.

PLAY Weightlifting 

Play Weightlifting er for deg som ønsker å jobbe teknisk i de olympiske løftene Snatch og Clean & Jerk. Disse timene blir coachet av vektløfter Simon, det er mer tettere oppfølging enn på en vanlig time med færre personer per time, og det er fokus på ren teknikktrening - ikke maksløft!

PLAY Mobility

Play Mobility er en time for deg som ønsker en kombinasjon av fleksibilitet og stabilitet. Fleksibilitet for å komme ut i de posisjonene som vi trener i crossfit, men også stabilitet for å klare å være i posisjonene på en trygg måte. Timen er både for deg som trenger å bli mykere, men også deg som ønsker å jobbe med kroppskontroll og stabilitet for å unngå skader.

PLAY Yoga

Play yoga er en time for deg som ønsker å ta litt mer vare på kroppen din. Her er det fokus på å tøye og slappe av i muskulatur.

bottom of page