top of page
CrossFit Gamlebyen_coach.jpg

Personlig trening

Trening med PT passer for alle, uavhengig av treningserfaring og mål. Våre PT-er jobber med trening fordi de er lidenskapelig opptatt av helse, enten dette er i form av folkehelse eller presentasjon. De har ulike erfaringer, spisskompetanse, og utdanningsbakgrunn. Uansett om ditt mål er å komme i form for første gang, mestre nye teknikker innen CrossFit, eller optimalisere presentasjon, har vi en PT som passer for deg.

Hvorfor trene med personlig trener?

Struktur

En personlig trener kan hjelpe deg å skape en god struktur på treningen med kontinuitet, slik at du holder på treningsrutinene over tid.

Skreddersydd program

Vi har alle ulikt utgangspunkt, bakgrunn og målsetting for trening. En personlig trener lager et tilpasset treningsprogram for nettopp deg og ditt utgangspunkt.

Bedre progresjon

Med god veiledning og en plan på hvordan man skal komme dit man vil får man bedre progresjon. Med personlig trener får du god fremgang!

Motivasjon og treningsglede

En personlig trener kan bidra til økt motivasjon og treningsglede ved å hjelpe til med å sørge for god struktur og trygghet på teknikk. Din PT ønsker deg ditt beste, og du har en fast avtale å forholde deg til!

Våre personlige trenere

Våre trenere

Våre personlige trenere har ulik erfaring, utdanningsbakgrunn og spesialfelt. De finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i treningen. Uansett hvilket utgangspunkt du har i dag eller hvilket mål du har for treningen - har vi en personlig trener som vil hjelpe deg å få det til!

Våre PT-kunder forteller:

"Den tette oppfølgingen med både PT og programmering på egentrening har ført til store resultater, som jeg med sikkerhet kan si at jeg ikke hadde klart på egenhånd. Den tette oppfølgingen har vært kjempebra!"
- Susanne
Kunde hos Daniel

PT-priser

PT-priser NYE sept.png
bottom of page