top of page

Bedriftstrening

Investere i dine ansatte, er en investering i bedriftens suksess!

Ved å tilrettelegge for en aktiv og sunn livsstil opplever din virksomhet økt arbeidskraft, mindre sykefravær og mer fornøyde og friske ansatte.

Play trening satser knallhardt på teambuildning gjennom bedriftsgruppetimer. Våre dyktige instruktører gjør alt de kan for å gi din bedrift dagens råeste opplevelse og ukas beste treningsopplevelse. 

Treningen kan foregå før jobb, underveis i arbeidsdagen eller etter fullført dag. Øktene kan varieres og tilrettelegges etter deres behov og ønsker. Vi innhar kunnskapen og erfaringen som skal til for å motivere, engasjere og øke helsen til alle dine ansatte. Vi har også kanskje den råeste lekeplassen i oslo sentrum. Ta kontakt i dag for en gratis uforpliktet bedriftstime.

Ønsker du en gratis prøvetime eller har andre spørsmål ang bedriftstrening.

Mail: Kundeservice@playsport.no

DSCF8737 (1).jpg

Passer dette for din bedrift?

 Vi tilrettelegger for ind bedrift og dine ansatte. Våre instruktører følger opp alle som er med på gruppetime for at alle skal kjenne på mestring under timen. Man kan delata uansett form nivå eller erfaring. Vi tilpasser dette til din bedrift for at dere skal få best utbytte under treningen ut ifra målsetninger vi setter sammen for deres gruppe.

Mer energi

Trening gir mer overskudd og hjelper ansatte til å holde helse humør og motivasjon på topp

Mindre sykdom

Det er godt dokumentert at trening er en av de viktigste faktorene i en bedrift for at sykefravær reduseres. Den gjennomsnittlige kostnaden for en bedrift er ca 25 000 per ansatt per år.

Trivsel og samhold

Ved å ha gruppetimer sammen her hos oss garanterer vi at dine ansatte vil bli bedre kjent, vil utfordre seg å sammen oppnå mestring og nå nye mål. Vi hjelper din bedrift til å forbedre teamfølelsen hos dine ansatte.

God stemnningsgaranti

Dersom dere ønsker en gratis prøvetime er det bare ta kontakt. Det følger også med en god stemningsgaranti. 

Gruppetimer og medlemskap

Vi tilbyr gruppetimer for kun din bedrift, utifra hvor mange ansatte dere er og hvilke ønsker dere har skreddersyr vi et tilpasset tilbud til dere. Dersom din bedrift ønsker å sende sine ansatte på våre gruppetimer er dette også mulig

ADDRESS

CFG_bannerslide_3.jpg
image.png
image.png
image.png
image.png

Bedrifter  vi samarbeider med

Priser leie av sal inkludert Coach

5 TIMER

2750 KR/ TIME

10 TIMER

2500 KR/ TIME

25 TIMER

2250 KR/ TIME

50 TIMER

2000 KR/ TIME

bottom of page